В град Хадиженск, Краснодарски край, парапланер с мотор падна върху кола,

...
В град Хадиженск, Краснодарски край, парапланер с мотор падна върху кола,
Коментари Харесай

Двама пилоти загинаха в резултат на падане на парапланер върху автомобил

В град Хадиженск, Краснодарски край, парапланер с мотор падна върху кола, убивайки двамата водачи. Това оповестиха от Спешна помощ в района.

" Парапланерист с мотор падна върху кола в град Хадиженск в Кубан. Двама души, които са били в него, починаха ", споделиха от министерството. Нанесени са вреди и на колата. Причината за случая се открива.

Агенция ТАСС също удостовери информацията за злополуката в прокуратурата на Краснодарския край. От ведомството считат, че случаят е станал поради загуба на надзор от притежателя на парапланера.

„ При идването на мястото, където са извикани първите пожарно-спасителни екипи, е открито, че парапланерист с мотор е паднал върху лек автомобил без следващо запалване “, оповестиха от пресслужбата на Главна дирекция на Министерството на изключителните обстановки на Руската федерация за Краснодарския край заяви КП-Кубан. 

Продължават издирвателно-следствените дейности по изясняване на събитията към случая. Силите за сигурност не изключват присъединяване на представители на прокуратурата в следствието.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР